Programma

17 juni: Geleen on stage/Spectaculo, voorstelling om 13 en 17 uur

18 juni: Geleen on stage/Spectaculo, voorstelling om 13 uur

Illusionist Martijn Tullemans verbaast en verwondert u, in zijn show ‘a Magical Journey’.

In ‘a Magical Journey’ neemt Martijn u mee op wereldreis. Een reis langs tal van bekende plekken. Daar blijft het echter niet bij. De reis vindt zijn vervolg in de ruimte. Op zoek naar een magische wereld. Een wereld waar uw fantasie werkelijkheid wordt. Ga mee op deze betoverende reis en mis het niet!

26 augustus: Doopsel (besloten)

30 september en 1, 7 en 8  oktober: Expositie Jos en Theo Solberg 

Op 30 september, 15.00 uur zal de opening van de expositie plaatsvinden door de wethouder van cultuur. Daarnaast zal er ook muziek te beluisteren zijn. De in Geleen geboren gitarist Joost Vergoossen (o.a. Ilse de Lange en Kayak, 2 keer verkozen tot beste gitarist van de Benelux) zal enkele akoestische nummers ten gehore brengen.

17 mei 2024: Burgerlijk Huwelijk (optie/besloten)

 

MUZIEK BIJ DE BUREN

9 juni, aanvang 20 uur:  Damien van Elburg, ‘Peace of mind’ – releasetour

Let op !!!!! Locatie Theater Karroessel, Geleen; reserveren via www.karroessel.nl

Na twee nummer -1 hits in Limburg (Stay Away From That Whiskey en Movin’ On) vond Damiën het tijd voor een album. Op 3 maart bracht Damiën al een single uit van zijn debuutalbum genaamd ‘Don’t Think I Can Call This Planet My Home’. De dag erna stond ook dit nummer op de eerste plaats in de Limburgse top-10. Het debuutalbum ‘Peace Of Mind’ van Damiën is uitgebracht op 12 mei. Tijdens de voorstellingen van zijn releasetour speelt hij natuurlijk ook deze nieuwe, originele nummers. Daarnaast zullen zijn eerdere hits en covers, van artiesten als Johnny Cash en John Prine, niet ontbreken.  U mag rekenen op een gloednieuwe en verrassende show van Damiën van Elburg (& Band).